ویدئو پروژکتور یا دیتا پروژکتور دستگاهی است که در گذشته تنها بهمنظور پخش تصاویر ویدیوئی به کارگرفته میشد. این دستگاه امروزه با نامهای گوناگونی نظیر دیتا پروژکتور، پروجکشن، مالتی مدیا پروژکتور و گاهی پروژکتور شناخته میشود که تمامی آنها اشاره به یک دستگاه دارند.
اگرچه ویدئو پروژکتور در گذشته دستگاه نسبتاً لوکسی به شمار میآمد که استفاده از آن منحصر به مراکز خاصی بود اما امروزه وجود آن در بسیاری از مراکز آموزشی و … قابل ردیابی است؛ برای مثال امروزه کاربرد این دستگاه در طرح هوشمندسازی مدارس (کلاس هوشمند)، در امور کاربران شخصی و بازاریابها (مینی پروژکتور) و دفاتر کار و حتی منازل به وفور قابل مشاهده است.
اگر شما نیز جزو کاربران همیشگی پروژکتور ایسر و یا سایر برندهای موجود در بازار باشید، حتما میدانید که کار با این دستگاه نیز بایدها و نبایدهای خاص خود را دارد. برای مثال کارشناسان تعمیر پروژکتور توصیه میکنند که در زمان روشن بودن چراغ پروژکتور، به لنز داخل پروژکتور نگاه نشود چرا که نور شدید تولید شده توسط لنز ممکن است به چشمان کاربر آسیب بزند.
از آنجا که استانداردهای کار با ویدئو پروژکتورها از سوی بسیاری از کاربران نادیده گرفته میشود، در این مقاله برآنیم تا 20 نکته مهم در ارتباط با کار با پروژکتورها را با شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.