اشتراک گذاری

دلایل چشمک زدن صفحه لپ تاپ

اگر با مشکل چشمک زدن صفحه لپ تاپ مواجه شده اید، در ادامه این مقاله، دلایل و راهکارهای آن را خواهید شناخت. بدون شک دیدن این وضعیت که نمایشگر لپ تاپ به صورت چشمک زدن درآمده است، اصلا خوشایند نیست. اما خوشبختانه چشمک زدن صفحه لپ تاپ، دلایل مشخصی دارد و می توان آن را حل کرد. در ادامه این دلایل را مفصلا بررسی کرده و راهکارهایی را نیز برای رفع مشکل چشمک زدن نمایشگر لپ تاپ ایسر به شما معرفی می کنیم. البته این دلایل و راه حل ها عمومی هستند و در سیستم های دیگر برندها نیز می توانید از آنها استفاده کنید. اگر روش های معرفی شده را اجرا کردید و همچنان شاهد پرش تصویر یا همان چشمک زدن در صفحه نمایش لپ تاپ خود بودید، می توانید برای دریافت خدمات ترمیمی تخصصی تر از همکاران ما در نمایندگی تعمیر لپ تاپ ایسر در مرکز سخت افزار ایران کمک بگیرید.

چشمک زدن صفحه لپ تاپ

علت های چشمک زدن صفحه لپ تاپ

پرش تصویر در لپ تاپ معمولا نشان دهنده وجود یک ایراد یا آسیب دیدگی نرم افزاری است. البته وجود وسایل الکترونیکی و مغناطیسی در اطراف لپ تاپ هم می تواند باعث چشمک زدن ال سی دی و تصویر آن شود. به ویژه در لپ تاپ های قدیمی تر این مسئله بسیار شایع است. حتی با نزدیک کردن گوشی و اجسام الکترونیکی به نمایشگر، مشکل تشدید می شود. اما جدای از این مسئله، چشمک زدن صفحه لپ تاپ گاهی نشان دهنده خرابی کارت گرافیک است.

اگر درایور کارت گرافیک اشتباه نصب شده باشد و یا به روز نباشد هم چنین بررسی مشکلاتی را ایجاد می کند. گاهی نمایشگر لپ تاپ به دلیل نوسانات برق سوسو می زند یا اصطلاحا می پرد. بهتر است در این شرایط کابل را هم بررسی کرده و مطمئن شوید که سالم است و ایرادی ندارد. نقش و تاثیر مشکلات و ناهماهنگی های نرم افزاری را نیز نباید نادیده گرفت.

راهکارهایی برای رفع مشکل چشمک زدن تصویر لپ تاپ ایسر

حذف جریان های مغناطیسی

پیش از هر کاری برای رفع مشکل چشمک زدن صفحه لپ تاپ acer و دیگر برندها، میدان های مغناطیسی اطراف آن را شناسایی کرده و آنها را حذف نمایید. تا حد امکان سعی کنید گوشی و دیگر تجهیزات الکترونیکی را از لپ تاپ دور کنید.

چک کردن تنظیمات لپ تاپ

برای عیب یابی و حل پرش تصویر در لپ تاپ های ویندوزی، مسیر زیر را دنبال کنید:

  • کنترل پنل Control Panel را باز کنید.
  • وارد قسمت Display شوید.
  • در پنجره جدیدی که باز می شود، تب Settings را انتخاب کنید.
  • گزینه  Advanced را در بخش تنظیمات بزنید.
  • وارد تب Monitor در پنجره جدید شوید.
  • حالا باید گزینه Screen Refresh Rate را تغییر دهید. هرچه عدد این گزینه بالاتر باشد، پرش صفحه کمتر خواهد بود.
  • بررسی و اصلاح تنظیمات دسکتاپ
  • گاهی باید برای برطرف شدن چشمک زدن صفحه لپ تاپ، سراغ تنظیمات دسکتاپ بروید. در این صورت مراحل زیر را اجرا نمایید:
  • ابتدا Control Panel را باز کنید.
  • وارد قسمت Services شوید.
  • گزینه Desktop Windows Manager session Manager را در پنجره ای که به تازگی باز شده است انتخاب کنید.
  • در قسمت Start up Type گزینه Disable را انتخاب کنید.
  • حالا فایلی را که مدیریت دسکتاپ ویندوز و جلوه های بصری را در اختیار دارد، هنگام روشن شدن غیر فعال کنید.

آپدیت درایور گرافیک

یک روش دیگر برای حل مشکل چشمک زدن صفحه لپ تاپ، بروز رسانی درایور گرافیک است. برای این منظور وارد وب سایت سازنده دستگاه شده و نسخه مناسب و سازگار با ویندوز را دانلود و نصب نمایید. اگر مشکل حل نشد، احتمالا ایراد سخت افزاری است و باید به فکر تعمیر یا حتی تعویض برخی از قطعات لپ تاپ خود باشید.

بیشتر بخوانید: کدام یک از قطعا لپ تاپ را می توان ارتقا داد؟

تعمیر و تعویض کارت گرافیک لپ تاپ ایسر

در صورتی که از روش های ذکر شده نتیجه نگرفتید، نیاز به تعمیر یا تعویض کارت گرافیک است. البته این مورد را تنها تعمیرکاران مجرب می توانند تشخیص دهند. اگر روش های قبلی را اجرا کردید و مشکل سوسو زدن صفحه لپ تاپ حل نشد، از تکنسین های تعمیر لپ تاپ ایسر برای عیب یابی، ترمیم و یا تعویض کارت گرافیک لپ تاپ خود کمک بگیرید.

5/5 (1 امتیاز)