اشتراک گذاری

USB کامپیوتر ایسر

USB یکی از درگاه‌های مهم تعبیه شده در کامپیوتر ایسر و البته سایر کامپیوترهای موجود در بازار است که برای اتصال سخت‌افزارها و ابزارهایی نظیر پرینتر، ماوس، کیبورد و مموری‌ها به کامپیوتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. بدیهی است بروز خرابی در این بخش از دستگاه سبب عدم امکان اتصال دستگاه‌های مذکور به کامپیوتر می‌گردد.

بنابراین در صورت اتصال هر یک از ابزارهای نامبرده شده و عدم امکان استفاده از آنها، یکی از احتمالات موجود، خرابی یو اس بی کامپیوتر است. خوشبختانه خرابی‌های پیش آمده در این بخش از دستگاه با اندک دستکاری و سرویس این قطعه قابل رفع است. تعمیر USB کامپیوتر ایسر یکی از تخصصی‌ترین خدمات ارائه شده در مرکز تعمیرات کامپیوتر ایسر است که توسط خبره‌ترین کارشناسان این حوزه انجام می‌پذیرد.

USB-کامپیوتر-ایسر

پیشنهادی ساده برای تعمیر USB کامپیوتر ایسر

در صورت بروز اشکال در یو اس بی کامپیوتر ایسر ساده ترین راه حل آن است که سیستم را کلاً خاموش کرده و از پریز خارج کنید. سپس دکمه پاور را چند بار فشرده تا برق سیستم تخلیه شود. در واقع اینکار باعث می شود که قطعات سخت افزاری از ابتدا شناسایی شوند.

در صورتی که این اقدام ساده، اشکال پیش آمده را رفع نکرد می‌توانید از سایر راهکارهای ارائه شده در بخش‌های زیر استفاده نمایید. در صورت استفاده از روش‌های درج شده در بخش زیر و تدوام اشکال پیش آمده می‌توانید با مراجعه به مرکز تعمیر کامپیوترایسر تخصصی‌ترین سرویس‌های مرتبط با تعمیر USB کامپیوتر ایسر را دریافت نمایید.

تعمیر USB کامپیوتر ایسر

برای تعمیر یو اس بی کامپیوتر ایسر روش‌های متعددی وجود دارد که در این بخش به برخی از کارامدترین آنها اشاره خواهد شد. در صورت استفاده از راه‌حل‌های ارائه شده در بخش زیر و تداوم اشکال پیش آمده توصیه می‌شود به نمایندگی ایسر در تهران مراجعه نمایید تا سرویس‌های تخصصی مورد نیاز بر روی دستگاه شما اِعمال گردد.

در صورتی که امکان مراجعه به این مرکز را ندارید می‌توانید از خدمات سرویس در محل کامپیوتر ایسر استفاده نمایید. در این سرویس کارشناسان مرکز تعمیر کامپیوتر ایسر، خود در محل حضور یافته و تعمیرات مورد نیاز را بر روی دستگاه پیاده می‌سازند.

این مقاله برای شما مفید است :چطور کامپیوتر را به تلویزیون وصل کنیم؟

گردگیری و تمیز کردن پورت USB:

خرابی‌های پیش آمده در این بخش گاه با اندک گردگیری یو اس بی رفع می‌گردد. چرا که عدم شناسایی این قطعه ناشی از انباشت گردوغبار و آلودگی در این بخش است). در صورت اطمینان از آلودگی پورت یو اس بی، پورت را با الکل یا تینر فوری و مسواک خراب یا قلم‌مو تمیز کنید.

پس از خشک شدن قاب فلزی آن را کمی فشار دهید تا تنگ شود و اتصال محکمی برقرار شود. در صورت بروز اشکال در روند گردگیری از دستکاری کامپیوتر خودداری کرده و جهت تعمیر USB کامپیوتر ایسر به مراکز مجاز مراجعه نمایید.

غیرفعال کردن درایور USB و نصب مجدد آن:

برای تعمیر USB کامپیوتر ایسر و رفع اشکال پیش آمده، وارد کنترل پنل شده و گزینه Device Manager را باز نمایید. در این مرحله، زیر مجموعه های USB را بررسی نمایید. وجود علامت زرد رنگ در این بخش بدین معناست که درایور USB دچار مشکل شده است. برای رفع ایراد پیش آمده بر روی این بخش، راست کلیک کرده و گزینه Uninstall را انتخاب نمایید.

این کار سبب می‌گردد تا درایور از حالت نصب خارج شود. پس از این کار سیستم کامپیوتر خود را خاموش و روشن نمایید. این کار سبب می‌گردد تا این قطعه شناسایی شده و درایور آن مجدداً نصب گردد. البته برای نصب درایورها می‌توان از نرم افزارهای نصب درایور نظیر سی‌دی‌های All Driver و Driver Pack solution استفاده کرد. این برنامه‌ها با اتصال به سرورهای بزرگ یا همان Big Server می توانند درایورهای مورد نظر برای سیستم شما را پیدا کرده و نصب کنند.

فعال نگه داشتن پورت های USB:

فعال نگه داشتن پورت های USB برای حل مشکل پیغام خطای USB Device Not Recognized یکی دیگر از روش‌های پیشنهاد شده جهت تعمیر USB کامپیوتر ایسر است. برای این کار مسیر زیر را در ویندوز طی کنید:

  • Control Panel
  • All Control Panel Items
  • Power Options
  • Edit Plan Settings

سپس بر روی Change advanced power setting کلیک کنید. از پنجره باز شده بخش USB Setting را باز کنید و در قسمت USB selective suspend settings بخش Plugged in (برای لپ تاپ On battery) را بر روی Disable قرار دهید و پنجره ها رو OK کنید. این کار کمک خواهد کرد تا از غیر فعال شدن موقت پورت های USB سیستم در هنگار کار با کامپیوتر و لپ تاپ و فعالیت هایی مثل hibernate،sleep و.. جلوگیری شود و احتمال اینکه سیستم در هنگام شروع کار هنوز Port یو اس بی را فعال نکرده باشد بسیار کم خواهد بود. (نکته: پس بعد از فعال کردن این گزینه، کامپیوتر خود را ریستارت و مجددا دستگاه USB خود را وصل و تست کنید).

Rate this post