اشتراک گذاری

تعمیر کارت شبکه لپ تاپ ایسر

یکی از اشکالات نه چندان شایع مشاهده در لپ تاپ های امروزی، مشکل خرابی کارت شبکه است. همانگونه که می‌دانید در صورت خرابی کارت شبکه، امکان برقراری ارتباط میان لپ تاپ و شبکه اینترنت وجود نخواهد داشت و اتصال دستگاه به شبکه‌های اینترنت و تجهیزات ارائه‌دهنده خدمات شبکه نظیر مودم و .. غیرممکن می‌گردد. خوشبختانه رفع اشکالات پیش آمده در کارت شبکه لپ تاپ، در غالب موارد، با اندک دستکاری در تنظیمات لپ تاپ ممکن می‌گردد و نیازی به تعمیرات سخت افزاری دستگاه نیست. به طور کلی اصولاً کارت شبکه لپ تاپ ایسر، و الیته سایر لپ تاپ های موجود در بازار چیزی برای خراب شدن ندارد.

اشکالات پیش آمده در این بخش معمولاً یا به دلیل بروز خطا در اتصالات و یا به دلیل وجود ایراد در سیستم عامل دستگاه است. در بخش‌های آتی ضمن اشاره به برخی اشکالات مرتبط با کارت شبکه لپ تاپ و بررسی آنها، راهکارهایی جهت رفع و تعمیر آنها ارائه خواهد شد. شایان ذکر است تخصصی‌ترین سرویس‌های مرتبط با این بخش و سایر قطعات لپ تاپ ایسر، با حضور در مرکز تعمیر لپ تاپ ایسر قابل دریافت است.

تعمیر-کارت-شبکه-لپ-تاپ-ایسر

نصب درایو کارت شبکه لپ تاپ ایسر

یکی از احتمالات موجود در صورت عدم اتصال لپ تاپ به اینترنت، احتمال نصب نبودن کارت شبکه لپ تاپ است. بنابراین توصیه می‌شود پیش از هر گونه دستکاری، از نصب بودن کارت شبکه لپ تاپ خود مطمئن گردید. چرا که لپ تاپ ها نیز همچون سایر دستگاه‌های سخت افزاری دیگر، جهت برقراری ارتباط با نرم افزار، نیاز به نصب درایور دارند.

در صورت اطمینان از عدم نصب بودن درایور کارت شبکه لپ تاپ ایسر می‌توانید اشکال پیش امده را با بروزرسانی درایور کارت شبکه رفع کنید. (نکته: بدیهی است که در صورت خرابی کارت شبکه لپ تاپ امکان دسترسی به اینترنت جهت بروزرسانی درایور کارت شبکه لپ تاپ وجود ندارد. در این شرایط، باید درایور مربوطه را از طریق دستگاه دیگری دانلود کنید و توسط یک فلش یا سی دی به دستگاه مورد نظرتان انتقال دهید).

یکی از بهترین روش‌های موجود برای این کار استفاده از ابزار Driver Updater است که می‌تواند نسخه‌های به روز را حتی در زمان خاموشی دستگاه، دریافت کند. برای استفاده از این برنامه می‌بایست آن را بر روی دستگاهی که درایور را برای آن احتیاج دارید، نصب کنید و سپس اطلاعات را در یک فایل ذخیره کنید.

در ادامه فایل به دست آمده را در همان برنامه Driver Updater در یک لپ تاپ سالم اجرا کنید. سپس درایور مورد نظر را دانلود کنید و به لپ تاپی که دچار مشکل شده است، انتقال دهید. در صورت تداوم اشکال پیش آمده در کارت شبکه لپ تاپ، می‌توانید به مرکز تعمیر لپ تاپ ایسر مراجعه کرده و سرویس‌های تخصصی مرتبط با این بخش از دستگاه را دریافت نمایید.

آموزش تعمیر کارت شبکه لپ تاپ ایسر

اگر لپ تاپ ایسر شما برای وصل شدن به اینترنت با مشکل مواجه شده است، توصیه می‌شود جهت رفع اشکال پیش آمده، کارت شبکه لپ تاپ را بررسی نمایید. در صورتی که با مراجعه به بخش مدیریت قطعات سخت افزاری (device Manager) کارت شبکه لپ تاپ نمایش داده نمی‌شود، این موضوع احتمالاً به دلیل آن است که لپ تاپ فاقد کارت شبکه است. این مسئله (اظهار بخش مدیریت لپ تاپ مبنی بر نبود کارت شبکه در لپ تاپ) به دلایل مختلفی اتفاق می‌افتد که برخی از آنها عبارتند از:

این مقاله را از دست ندهید :آیا لپ تاپ ایسر سیم کارت می خورد

خرابی مادربرد

گاه اشکال پیش آمده در کارت شبکه لپ تاپ، به دلیل خرابی مادربرد است. در این وضعیت توصیه می‌شود مادربرد تعمیر و یا تعویض گردد. البته کارشناسان تعمیر لپ تاپ ایسر توصیه می‌کنند به جای تعویض مادربرد، از یک کارت wi-fi روی شکاف PCMCIA استفاده نمایید.

قطع کارت شبکه بی‌سیم از مادربرد

عدم شناسایی کارت شبکه لپ تاپ ایسر ممکن است به دلیل اکسیده شدن نقاط اتصال کارت شبکه بی‌سیم با مادر برد و در نهایت قطع ارتباط میان آن‌ها اتفاق افتاده باشد. در چنین شرایطی می‌بایست کارت بی‌سیم را از محل خود خارج کرده و برای تمیز کردن نقاط تماس کارت شبکه با مادربرد اقدام کرد.

خرابی نرم افزار شبکه

برای رفع این اشکال در وهله نخست نرم‌افزار راه‌انداز کارت شبکه بی‌سیم را حذف نمایید و مجدداً آن را نصب کنید. در صورتی که مشکل کارت شبکه لپ تاپ ایسر رفع نشد، سیستم عامل لپ‌تاپ را فرمت کرده و مجدداً درایور کارت شبکه را نصب نمایید. توصیه می‌شود جهت این کار به یکی از مراکز تعمیر لپ تاپ ایسر مراجعه نمایید.

خرابی کارت شبکه

در صورتی که راهکارهای ارائه شده در سطور فوق منجر به تعمیر کارت شبکه لپ تاپ ایسر نشد، می‌بایست جهت تعویض این بخش از دستگاه اقدام کرد.

تعویض کارت شبکه لپ تاپ ایسر

تعویض کارت شبکه لپ ‌تاپ ایسر عملیاتی نسبتاً ساده است که می‌تواند به بهبود اتصال وای‌فای یا رفع مشکلات ارتباطی کمک کند. ابتدا باید باتری و منبع تغذیه لپ‌تاپ را جدا کنید تا خطر برق‌گرفتگی یا آسیب به دستگاه کاهش یابد. سپس، پشت لپ‌تاپ را با استفاده از پیچ‌گوشتی مناسب باز کنید. کارت شبکه معمولاً به صورت یک ماژول کوچک در کنار دیگر قطعات نصب شده و با پیچ یا گیره‌هایی ثابت شده است. پس از جدا کردن پیچ‌ها و کابل‌های آنتن، کارت شبکه قدیمی را خارج کرده و کارت جدید را با دقت در همان محل نصب کنید. پس از اتصال مجدد آنتن‌ها و بستن لپ‌تاپ، دستگاه را روشن کنید و مطمئن شوید که کارت جدید به درستی شناسایی و نصب شده است.

تماس با نمایندگی تعمیر لپ تاپ

شما کاربران گرامی می‌توانید جهت دریافت شماره‌های تماس با نمایندگی تعمیر لپ تاپ به بخش انتهایی همین صفحه از وبسایت مراجعه نمایید. در بخش تماس با ما، علاوه بر درج آدرس‌ شعب نمایندگی تعمیر لپ تاپ، شماره‌های تماس با شعب نمایندگی لپ تاپ نیز ذکر گردیده است. در حال حاضر نمایندگی ایسر دارای پنج شعبه در شهر تهران و یک شعبه در شهر کرج می‌باشد.

شما کاربران گرامی می توانید اطلاعات مورد نیاز و پرسش های احتمالی خویش در باب خدمات ارائه شده در نمایندگی تعمیرات لپ تاپ را از طریق تماس با کارشناسان حاضر در واحد سرویس در محل لپ تاپ ایسر کسب نمایید. کارشناسان ما در واحد پشتیبانی، با صبر و شکیبایی پاسخگوی کلیه پرسش‌ها و ابهامات شما کاربران گرامی در ارتباط با خدمات و سرویس‌های ارائه شده در نمایندگی رسمی تعمیرات ایسر هستند.

5/5 (1 امتیاز)